Meistä

Meistä

ulkona

Liiketoimintamme alkoi vuonna 1993, jolloin Stancon Oy perustettiin. Yli kahden vuosikymmenen aikana fluidiautomaatiojärjestelmiin liittyvää liiketoimintaa on kehitetty merkittävästi. Tässä ajassa olemme toteuttaneet onnistuneesti satoja voitelu-, hydrauliikka- ja teräsrakenneprojekteja.
 
Cenmia Oy perustettiin vuonna 2014 tavoitteena kehittää Stancon Oy:n fluidiliiketoimintaa uudelle tasolle. Vuoden 2014 viimeisellä neljänneksellä fluidiautomaatiojärjestelmiin liittyvä liiketoiminta siirtyi täysin Cenmia Oy:n hallintaan. Cenmia jatkaa toimintaansa itsenäisenä yrityksenä omalla tuotenimellä.
 
Teemme jatkuvasti työtä luotettavien ja luottamuksellisten suhteiden ylläpitämiseksi asiakkaidemme kanssa. Cenmia Oy:stä löydätte vastuullisen toimittajan sekä projektitoimitusten että alihankintavalmistuksen toteuttamiseksi.
 
 Työntekijämme ovat arvokkain voimavaramme.
 
Jokaisella organisaatiomme työntekijällä on tärkeä rooli yrityksessämme. Asiantuntijamme ovat keränneet vuosikymmeniä arvokasta kokemusta fluidiautomaatiojärjestelmien kehittämisestä, suunnittelusta, valmistuksesta ja kokoonpanosta sekä projektinhallinnasta ja -johtamisesta. Jokaisella asiantuntijallamme on oma osaamisalueensa luoden kaikki edelly tykset parhaiden tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseksi asiakkaillemme.
 
Kestävä kehitys ja jatkuva parantaminen ovat tärkeimpiä liiketoimintaamme ohjaavia tekijöitä. Cenmia Oy sijoittaa jatkuvasti tutkimukseen ja operatiivisen toiminnan parantamiseen. Lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota ympäristönäkökohtiin ja turvallisuuteen. Suunnittelemme tuotteemme ja ratkaisumme siten, että ne ovat turvallisia sekä ympäristölle ja ihmisille.

 

Cenmia Oy:n eettiset periaatteet.

Lue lisää Cenmian eettiset periaatteet.


 

Certified Quality Management System:
-ISO 9001:2015
-ISO 14001:2015
-ISO 45001:2018

© 2019 Cenmia. All Rights Reserved.