Virtausmittarit

Kiertovoitelumittarit

inner flow meters

C-Flow -kiertovoitelumittarit kuuluvat C-Lube tuoteperheeseen. Mittareilla valvotaan kiertovoitelun tilavuusvirtoja. Mittareita on kahta eri tyyppiä. C-FO, joka on muuttuva-aukkoinen mittari sekä C-RF, joka on soikioratasmittari.

3 3C-Flow FO on ratkaisu perustuu Flow Control Oy:n kehittämään FO-OilFlow -teknologiaan. Sen ainutlaatuinen itsepuhdistustekniikka pitää virtausputken näytön aina puhtaana. Puhdistus tapahtuu automaattisesti, kun kiertovoitelujärjestelmä suljetaan ja käynnistetään uudelleen. Mittarit voidaan littää omaan valvontajärjestelmään. Valvontajärjestelmästä saadaan hälytys mikäli virtaus laskee liian pieneksi. Valikoimassa on useita mittarikokoja 0,05 - 100 l/min.


4 4C-Flow RF on digitaalinen öljynvirtausmittari, joka perustuu RealFlow -teknologiaan jossa hyödynnetään soikiorataspyöriä.
C-Flow digitaalinen kiertovoitelumittari on suunniteltu erityisesti mittaamaan ja valvomaan kiertovoitelun tilavuusvirtauksia, säätämään niitä sekä antamaan reaaliaikaista mittaustietoa. Virtausmittareiden toiminta on nähtävissä yhdellä silmäyksellä. Valikoimassa on useita kokoja 0,05 - 60 l/min.

C-Flow mittarit voidaan yhdistää valvontajärjestelmään, josta nähdään reaaliaikaisesti mittausarvo, asetusarvo sekä hälytykset (ala-ala-, ala- ja ylärajahälytys). Lisävarusteena saatavan Valvomo-ohjelmiston avulla pystytään hallinnoimaan reaaliaikaisesti kaikkia kentällä olevia mittareita. Ohjelmisto ja mittausasema sisältävät 2-suuntaisen toiminnan. Liikennöinti logiikalta tehdasautomaatiojärjestelmään voidaan toteuttaa Modbus RTU- tai TCP/IP-kenttäväyläliitynnällä.FO 10 10

Certified Quality Management System:
-ISO 9001:2015
-ISO 14001:2015
-ISO 45001:2018

© 2019 Cenmia. All Rights Reserved.