Koneikot

Hydraulikoneikot

inner hydraulic power units

Valmistamme kaiken kokoisia hydraulikoneikkoja. Meillä on oma suunnittelu ja valmistus, jotka mahdollistavat projektien toteutuksen asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Meillä on mahdollisuus toteuttaa räätälöityjä projekteja. Mitkään muodot tai koot eivät ole meille mahdottomia.

Oma teräsrakennevalmistus antaa meille mahdollisuuden kehittää ja toteuttaa nopeasti sekä joustavasti erilaisia ratkaisuja ja muutoksia. Rakenteiden materiaaleina käytämme sekä ruostumatonta että maalattua terästä. Tarvittaessa voimme toteuttaa myös alumiinisia ratkaisuja.

6 6Meidän toimittamia hydraulikoneikkoja käytetään maailmanlaajuisesti erilaisissa sovelluksissa. Asiantuntijoillemme on kertynyt runsaasti kokemusta vuosikymmenten ajalta hydraulijärjestelmien suunnittelusta ja valmistuksesta sekä niiden soveltamisesta energiateollisuudessa, laivanrakennuksessa, terästeollisuudessa ja paperiteollisuudessa.

Ennen toimitusta kaikki laitteet läpäisevät tehdastestit käyttäen nykyaikaista testauslaitteistoamme. Meiltä saa myös käyttöönottopalvelut kentällä.

7 7

Certified Quality Management System:
-ISO 9001:2015
-ISO 14001:2015
-ISO 45001:2018

© 2019 Cenmia. All Rights Reserved.