Öljyvoitelukoneikot

inner_c-Lube_product_line.jpg

Toimitamme kiertovoiteluyksiköitä teollisuuden tarpeisiin. Meillä on laaja kokemus voitelujärjestelmistä. Hoidamme tarvittaessa koko projektin alkumäärittelyistä käyttöönottoon.  

 C-LUBE VOITELUJÄRJESTELMÄT

C-Lube on nykyaikainen Cenmian kehittämä voitelujärjestelmäkonsepti. Tämän konseptin periaatteita käytetään öljyvoitelukoneikkojen toimituksissa. Koneikkoja meiltä löytyy aina 60 litrasta - 40 m3 asti ja virtauksille 5-2000 l/min.

C-Lube LU -öljyvoitelukoneikot sisältävät säiliön jossa on erikoisrakenne, pumppausyksikön jossa sijaitsee pääkomponentit sekä tarvittavat ohjaus- ja mittauslaitteet.

On olemassa kaksi C-Lube LU-öljyvoitelukoneikkoversiota. Ne eroavat toisistaan öljysäiliön mekaaniselta rakenteelta ja virtausteknologialtaan:

●   LT-versio

Tässä versiossa säiliössä on väliseinät, joilla erotetaan toisistaan paluukammio, imukammio sekä niiden välissä oleva rauhoittumiskammio. Säiliön rakenteeseen kuuluu vapaan veden erotteluosa sekä vedenkeruukammio. Kevytversio on mahdollista muuttaa kasettiversioksi, jolloin saavutetaan tehokkaampi rakenne ilman ja veden erottamiseksi.

●   CS-versio

Öljyvoitelukoneikkot.jpgKasettiversio on tehokkaampi verrattuna C-Lube LT-versioon. Paluukammio on suunniteltu siten, että öljynpuhdistusprosessi alkaa välittömästi säiliöön tulleessaan. Keskiosassa sijaitsevat erikoiskasetit, jotka erottavat paluukammion imukammiosta. Kasetit muodostavat lisäkammioita säiliön sisällä. Tämä lisää hyötytilavuutta, joka on varattu öljyn rauhoittumiseen ohjaten öljynvirtausta tehokkaasi öljysäiliön sisällä. Tämän ansiosta öljyn puhdistusprosessi ilman ja veden osalta on tehokkaampi. Tämä antaa mahdollisuuden pienentää öljysäiliön kokoa ja tekee koko laitteiston kompaktiksi heikentämättä suorituskykyä.

logo foot

 

Perfection in Fluid Technologies
Cenmia Oy
Sepelitie 15, 40320, Jyväskylä, Finland

Certified Quality Management System:
-ISO 9001:2015
-ISO 14001:2015
-OHSAS 18001:2007

©2019 Cenmia. All Rights Reserved.